REACȚII DUPĂ SEPSI – RAPID

aprilie 11, 2023

HORAȚIU MOLDOVAN

”Nu știu ce se întâmplă. Doar când jucăm noi în deplasare se iau astfel de decizii. Am avut un an și ceva cu pandemia, ceream suporteri. Acum, când îi avem, îi punem pe drumuri și nu-i lăsăm să intre. E ceva incredibil.

Nu cred că încurcau cu nimic încă 120 de suporteri, mai ales că mai erau locuri în tribune. E decizia celor de la Sepsi, dar este lipsă de respect față de acești oameni care și-au lăsat familiile să vină după noi.

Este ceva incredibil. Atunci când joacă FCSB sau Craiova, altă echipă cu suporteri, se permite orice. Când joacă Rapidul, se găsesc unele restricții”

 

ALEXANDRU IONIȚĂ 

”Eu am jucat foarte slab, ne pare rău pentru suporteri. Suntem într-un moment în care nu ne regăsim sub nicio formă.

Nu reușesc să marchez de multă vreme. Nu am o scuză. Sper ca pe viitor să ajut echipa mai mult. Îmi doresc să îmi ajut echipa, să marchez.
Nu pot să îmi explic momentan. Ăsta sunt. Sunt toate motivele acum să nu joc. Acum antrenorul are tot dreptul să nu mă bage. 

Nu ne-am creat destule ocazii. Am avut o ocazie în afară de penalty. Nu avem un joc ofensiv bun. Am încercat să jucăm ceea ce ne-a cerut dânsul, dar nu suntem inspirați.

Ne doream cupele europene, având în vedere condițiile pe care le avem, dar nu ne ridicăm la nivelul așteptărilor.

Poate avem un trac, ca în sezonul trecut. Nu au fost decât câțiva suporteri în tribună, apoi au ieșit” 

 

ADRIAN MUTU

”Aș vrea să încep prin a felicita echipa adversă, a fost mai bună. Nu sunt multe de spus la cald, am făcut un meci slab. Poate cel mai slab meci de când sunt eu pe bancă. Motive sunt mai multe, dar trebuie să mergem mai departe, pentru că ne așteaptă meciuri grele.

Singurul lucru pe care trebuie să îl învățăm după acest meci este că, dacă ne prezentăm astfel în play-off, se va întâmpla ce s-a întâmplat în seara asta.

Normal că ești nervos când lucrurile nu îți ies. Pe lângă o prestație slabă, când apare și ghinionul frustrarea e și mai mare. Cert este că ne-au depășit la toate capitolele și au meritat victoria.

Dacă ne-am calificat în play-off, trebuie să și jucăm și să jucăm la nivelul Rapidului, nu să privim că ne-am îndeplinit obiectivul și ce o fi, o fi. Am avut șansa să urcăm pe locul patru și, de fiecare dată când a fost o astfel de ocazie, am ratat-o.

Gafa lui Moldo a schimbat meciul. Până atunci, eram noi la conducerea meciului, dar asta nu înseamnă nimic. Trebuia să avem mai multe faze de poartă în prima repriză și în a doua parte trebuia să fim mai concreți.

Problemele sunt la nivel de atitudine. Când poți să urci pe locul patru și nu găsești în tine acea dorință, să faci un pas important… Dacă nu o găsești, e o problemă. Motivația trebuie să fie interioară. Fotbalul, atunci când nu-l tratezi cum trebuie, nu te iartă. Am avut și ghinion, e al treilea penalty ratat la rând.

Rapid este o echipă care are suporteri mulți și ar trebui să se găsească unele soluții ca să intre toată lumea la meci, nu să rămână tribunele goale.

Orice înfrângere îți ridică semne de întrebare, dar nu pot să spun acum, la cald, ce decizii voi lua. Analizăm și trebuie să strângem rândurile. Mai slab decât atât nu putem juca. Am atins fundul sacului. Dacă suntem băieți deștepți vom învăța și ne vom ridica. Dacă nu, poate asta ne este valoarea”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top