REDUCERE PENTRU ABONAȚI, LA SUPERBET INTERNATIONAL CUP

noiembrie 24, 2022

Organizatorii Superbet International Cup, împreuna cu FC Rapid, au hotărât ca toți abonații rapidiști care vor achiziționa bilete pentru turneul Superbet International Cup, până în data de 1 decembrie, inclusiv, să primească un discount de 20% din prețul biletului. Reducerea se aplică pentru toate zonele stadionului.

Discounturile se vor primi pe baza codului de abonat, toate detaliile fiind disponibile pe platforma de vânzări de bilete www.entertix.ro.

Entertix.ro va deschide casa de bilete de la Stadionul Giulești, joi și vineri, 24, respectiv 25 noiembrie, între orele 17:00-20:00.

Rapid București, Borussia Dortmund și Fiorentina se întâlnesc pe 10 decembrie 2022 în Superbet International Cup, un triunghiular-spectacol, pe Arena Națională, care va avea loc începând cu ora 13:00.

Celor care sunt abonați și deja și-au achiziționat bilete li se va returna suma aferentă reducerii de 20%. Aceștia sunt rugați să trimită un e-mail către contact@entertix.ro, în care să scrie codul de abonat și să solicite returnarea diferenței.

Biletele s-au pus deja în vânzare online și sunt disponibile pe platforma www.entertix.ro.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top