REMIZĂ ÎN „AMICALUL” CU CS MIOVENI, 2-2

septembrie 24, 2022

Rapid a revenit de la 0-2 și a încheiat la egalitate partida cu CS Mioveni, 2-2, meci amical disputat la Curtea de Argeș.

În plin cantonament, băieții lui Adrian Mutu au profitat de pauza datorată meciurilor echipelor naționale și au întâlnit formația din Mioveni. Cele două echipe s-au întâlnit în urmă cu fix o săptămână în campionat, atunci Rapid reușind victoria, cu 2-1.

Giuleștenii s-au văzut conduși la două goluri diferență, după numai 23 de minute, cele două reușite venind în urma unor faze fixe.

Mai întâi, în minutul 5, congolezul Junior Kabananga a urmărit o minge venită din bara transversală și a împins-o în poarta goală.

18 minute mai târziu, în urma unui corner, Scarlatache a imitat faza din urmă cu o săptămână și a înscris aproape identic, cu capul.

Rapidiștii nu au acuzat șocul și au continuat atacurile, răsplătite în minutul 41, când Papeau a recuperat o minge în banda dreaptă, i-a pasat decisiv lui Andrei Ciobanu. A fost primul gol marcat de mijlocașul nostru în tricoul alb-vișiniu.

La pauză, Adrian Mutu a făcut două schimbări. I-a aruncat în luptă pe Alex Ioniță, suspendat două etape după meciul de la Târgu Jiu, cu FCU, și pe Claudiu Belu, revenit pe teren după foarte mult timp. La cabine au rămas Cristi Săpunaru, căpitanul echipei, și Jayson Papeau, pasatorul de la gol.

La opt minute de la reluare, „Bulgaru” și-a făcut simțită prezența în teren și a egalat cu un șut pe jos, din centrul careului.

Rapid și-a mai creat câteva ocazii bune de gol, prin Emmers, Luckassen și Dugandzic, însă rezultatul a rămas egal.

Lotul Rapidului se va pregăti în continuare la Curtea de Argeș, unde va rămâne până marți, când se va întoarce în Capitală.

Miercuri, de la 21:30, în Giulești, Rapid va lupta pentru accesul în grupele Cupei României. Adversarul din Play-off-ul competiției va fi CS Afumați, formație de Liga 3.

RAPID

V. Drăghia – Dussaut, Săpunaru (cpt.) (46 Belu), P. Iacob (46 D. Grigore), F. Ștefan (67 Morais) – Al. Albu (46 Crepulja), Emmers – V. Costache (62 Al. Despa), Papeau (46 Al. Ioniță II), A. Ciobanu – Luckassen (67 Dugandzic). Antrenor: Adrian Mutu

Rapid – Mioveni 2-2 (Rezumat)

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top