REMIZĂ ÎN MECIUL NOU-PROMOVATELOR

noiembrie 2, 2021

FC Rapid și FCU Craiova 1948 au remizat în ultima partidă a etapei a 14-a a Ligii 1, 0-0, pe stadionul din Mioveni.

Fără spectatori în tribune, dar și fără trei piese importante, Goge, Hlistei și Carnat, Rapid a făcut o primă repriză excelentă, ratând mai multe ocazii bune, printre care și o bară a lui Sefer (19). Alami (3), Bălan (13) și Albu (20) au fost aproape de deschiderea scorului, însă imprecizia sau inspirația portarului Mogoșanu au menținut tabela nemodificată.

Partea secundă a început cu o dublă mare ocazie a Rapidului. Adi Bălan a șutat puternic, Mogoșanu a respins în față, iar Alex Ioniță II nu a reușit să-l învingă pe portarul oltean dintr-o poziție excelentă (49).

Două minute mai târziu, același Bălan încearcă o foarfecă, însă mingea s-a dus pe lângă poarta Craiovei.

Ioniță (55) și Sefer (67) l-au mai încercat o dată pe Mogoșanu, înainte de cea mai mare ocazie a oaspeților, atunci când Horațiu Moldovan a scos miraculos o minge de pe linia porții, la șutul lui Compagno (70).

Finalul partidei a adus doar un egal Rapidului, în urma unui joc în care a fost mai periculoasă, însă acest punct îi duce pe băieții lui Mihai Iosif pe poziția a șasea, ultima de Play-Off.

În ultima etapă a turului sezonului regular, Rapid se va deplasa pe stadionul Dinamo, luni, 8 noiembrie, de la 20:30, când va întâlni ultima clasată Academica Clinceni.

RAPID

H. Moldovan – Belu, Săpunaru (cpt.), D. Grigore, Morais – Al. Albu, Crepulja (90 R. Moise) – Sefer, Alami (46 Al. Ioniță II), Stahl (61 R. Ilie) – Ad. Bălan (85 Bnou Marzouk). Antrenor: Mihai Iosif.

Rezerve neutilizate: Drăghia – Dandea, Florică, Pănoiu, Demici

FCU CRAIOVA

Mogoșanu – R. Negru, B. Diallo (52 Gajic), Huyghebaerts, M. Bușu – Asamoah, Albu, Baeten (60 Ondaan), Raicea (89 Marquet), Sidibe (89 C. Bălan) – Compagno. Antrenor: Flavius Stoican.

Rezerve neutilizate: R. Popa – V. Achim, Blidar, V. Pop, Van Durmen

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top