REMIZĂ LA SIBIU | HERMANNSTADT – RAPID 1-1

octombrie 1, 2023

Rapid a încheiat o săptămănă plină, cu trei meciuri, remizând la Sibiu, 1-1, cu Hermannstadt, în runda #11 din SuperLigă.

După ce joi rapidiștii s-au întâlnit cu Dan Alexa, în meciul cu FC Botoșani, duminică au dat piept cu un alt antrenor ce a jucat în Giulești, Marius Măldărășanu.

Pe un stadion aproape plin, giuleștenii au început în forță, iar după trei minute au deschis scorul. Christopher Braun a pătruns pe partea dreaptă, a centrat perfect pentru Alex Ioniță, iar decarul Rapidului a înscris cu capul.

Până la finalul primei părți, ocaziile mari au lipsit, Rapid intrând la cabine cu un avantaj minim.

În pauza meciului, fostul mare antrenor al giuleștenilor Viorel Hizo a primit din partea Rapidului un tricou personalizat, ca un omagiu pentru întreaga sa activitate.

La zece minute de la reluare, Hermannstadt a reușit egalarea. Butean a centrat de pe partea stângă, Horațiu Moldovan, mascat, a respins cu greu în față, iar Valerică Găman a împins mingea în poartă.

În ultimul minut al timpului regulamentar de joc, șutul lui Jayson Papeau a lovit transversala porții lui Căbuz, iar partida de la Sibiu s-a încheiat la egalitate, 1-1.

În urma acestei remize, Rapid ocupă locul 4 în clasamentul SuperLigii, cu 19 puncte, cu patru peste Hermannstadt, ocupanta poziției a cinea.

Peste cinci zile, în Giulești va veni Politehnica Iași, formația de pe locul 13, în etapa a 12-a a campionatuui.

RAPID

H. Moldovan – Braun, Săpunaru (cpt.), P. Iacob, Borza – Al. Albu (65′ Oaidă), Emmers (46′ Kait) – Bamgboye (59′ Pănoiu), Al. Ioniță II (59′ Cîrjan), Petrila (70′ Papeau) – Rrahmani. Antrenor: Cristiano Bergodi. 

Rezerve neutilizate: Drăghia – I. Cristea, Onea, B. Valle. 

HERMANNSTADT

Căbuz – Medina, V. Găman, Stoica, Butean – Neguț (79′ R. Fonseca), Mino, Alhassan, Balaure (70′ Oroian) – Bucuroiu (70′ Jipa), D. Paraschiv (90+2′ Biceanu). Antrenor: Marius Măldărășanu.

Rezerve neutilizate: Muțiu – F. Bejan, G. Iancu, Murgia, P. Petrescu. 

STATISTICI: HERMANNSTADT – RAPID
  • Posesie: 50 % 50
  • Ocazii de gol: 8-7
  • Șuturi pe poartă: 4-1
  • Șuturi pe lângă poartă: 4-6
  • Cornere: 9-3
  • Atacuri periculoase: 81-46
  • Cartonașe galbene: 2-2 (Medina 43, Balaure 45+5 / Rrahmani 74, Pănoiu 90+1)

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top