RRAHMANI: „ÎMI DORESC TITLURILE DE CAMPION ȘI GOLGHETER”

februarie 29, 2024

Albion Rrahmani și-a consolidat poziția de lider al golgheterilor rapidiști, ajungând la 11 goluri după „dubla” reușită contra arădenilor de la UTA.

„Pentru mine este prioritar să ajut echipa și sunt foarte bucuros că pot face asta. Am înscris de două ori astăzi, însă, ca echipă am marcat patru și am obținut trei puncte importante. Continuăm să micșorăm diferența de puncte față de primul loc și, bineînțeles, îmi doresc să câștigăm titlul și să fiu golgheterul campionatului.

După ce am înscris două goluri, involuntar am devenit relaxați și le-am permis să preia controlul. În a doua repriză, când am revenit pe teren, am luptat pentru a obține această victorie importantă. Consider că în această seară am meritat totul și sunt foarte fericit.

Mă simt bine în ambele sisteme – atât în cel cu un singura atacant, întrucât numărul zece va ajuta atacantul, cât și în sistemul cu doi atacanți, iar asta ajută la faza ofensivă. Pentru mine este același lucru, important este ca eu să îmi fac bine treaba, așa cum îmi cere antrenorul.

Mă înțeleg foarte bine cu Burmaz, am făcut meciuri bune jucând împreună. Cred că amândoi ar trebui să luptăm mai mult la fiecare fază pentru a ajuta echipa să obțină cele mai bune rezultate.

Uneori avem zile mai puțin bune, dar îmi doresc să promit tuturor suporterilor că vom da 100% la fiecare meci pentru a aduce titlul în Giulești.

Meciul de la Craiova va fi unul foarte dificil, dar i-am analizat și vom merge acolo cu gândul de a dat totul pentru obține cele trei puncte”, a declarat atacantul kosovar.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top