RRAHMANI: „ÎNTOTDEAUNA SUNT AL 12-LEA JUCĂTOR”

martie 10, 2024

Albion Rrahmani a reușit o „dublă” împotriva FCSB-ului, ajungând la 13 goluri marcate pentru Rapid, în acest sezon. La finalul partidei, kosovarul a vorbit la microfonul Rapid TV.

„Este o victorie importantă pentru noi, am făcut un meci bun. Am avut foarte mulți suporteri alături de noi, care ne-au împins de la spate.

Jucăm un fotbal foarte bun, în momentul de față, și sunt bucuros că am câștigat acest meci. I-am dominat pe toată durata partidei, lucru foarte important pentru noi, și continuăm să avansăm.

Am venit în această seară cu un singur gând în minte: să obținem toate cele trei puncte pentru a fi mai aproape de primul loc. Sper ca în Play-Off să fim foarte buni și ca fiecare jucător să-și aducă aportul în cadrul echipei, este un lucru foarte important. Sunt foarte fericit și îmi doresc să câștig campionatul alături de Rapid.

Avem suporteri fantastici, îmi plac foarte mult. Au creat o atmosferă incredibilă. Întotdeauna sunt al doisprezecelea jucător. Îi admir foarte tare și îmi doresc ca, pentru ei, să jucăm la fiecare meci așa cum am jucat în această seară”, a spus atacantul venit în vară de la FK Ballkani.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top