RRAHMANI: „SPER CĂ VOM CÂȘTIGA ACEST DERBY”

mai 18, 2024

Albion Rrahmani a participat la prima sa conferință de presă în calitate de jucător al Rapidului, prefațând meciul de duminică seara, contra FCSB-ului.

„Suntem în fața ultimului meci. Este foarte important pentru noi să încheiem sezonul cu o victorie. Suntem pregătiți pentru acest meci, iar mâine, pe teren, vom vedea ce se va întâmpla.

Mă aștept ca mâine să fie un meci tare, un adevărat derby. Bineînțeles, vom intra pe teren cu un singur gând, acela de a obține victoria. Anticipez un meci tare, un meci dificil.

Nu ne preocupă cu ce echipă vor juca cei de la FCSB mâine, noi trebuie să fim concentrați 100% doar la a câștiga meciul de mâine.

Nu sunt dezamăgit de întregul sezon, întrucât în a doua jumătate a campionatului regular am fost cea mai bună echipă din Superliga, dar în Play-Off nu am într-o formă bună. Consider că suntem echipa cu cea mai bună calitate, însă, în Play-Off, nu am avut norocul de partea noastră. În fotbal, totul este posibil, așa că trebuie să ținem capul sus și să mergem înainte.

Fanii ne pot ierta, dar noi nu ne putem ierta pe noi înșine. A fost o perioadă foarte grea pentru noi. Sper că vom câștiga acest derby.

Pentru orice atacant este important să încheie sezonul ca golgheterul campionatului, acest lucru este important și pentru mine. Am avut o accidentare din cauza căreia am ratat multe meciuri, dar am revenit mai puternic decât înainte. Am oportunitatea de a deveni golgheterul campionatului, însă vom vedea. Orice este posibil în fotbal”, a spus atacantul kosovor.

„Lewa” ocupă locul secund în clasamentul golgheterilor SuperLigii României, cu 17 goluri marcate, cu unul mai puțin decât liderul Florinel Coman, adversarul său de mâine.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top