RRAHMANI: „VOI DA TOTUL PENTRU RAPID”

iulie 10, 2024

Albion Rrahmani, golgheterul Rapidului din stagiunea trecută, cu 17 goluri marcate, se află în fața celui de-al doilea sezon în alb-vișiniu.

Atacantul kosovar a vorbit despre meciul cu UTA Arad, în cadrul conferinței de presă de la stadionul Giulești.

„Urmează un meci foarte important. Suntem foarte nerăbdători să începem campionatul cu o victorie și vom munci din greu pentru a obține cele trei puncte.

Sunt aici. Toată atenția mea este concentrată aici. Voi lupta pentru această echipă, pentru suporteri. Ne-au susținut pe parcursul întregului sezon. Trebuie să luptăm pentru ei. Atât timp cât sunt aici voi da, de fiecare dată, totul pentru Rapid.

Fiecare sezon este important și este încărcat cu presiune. Presiunea va fi constantă, dar suntem fotbaliști profesioniști. Trebuie să rămânem calmi, să dăm tot ce avem mai bun pentru a obține maximum din fiecare meci.

Cunoaștem deja o parte din jucătorii care s-au alăturat lotului nostru. Sunt băieți foarte buni, jucători foarte buni. Avem o echipă puternică. Mister Lennon este un profesionist desăvârșit și cred că are o tactică foarte bună pentru campionatul nostru. Suntem bine, suntem jucători buni. Mergem înainte”, a declarat „Lewa”.

Vezi tot ce a zis Rrahmani la conferința de presă:

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top