SABIN ILIE, ÎNDRĂGOSTIT DE RAPID

noiembrie 7, 2018

Nu a jucat decât două sezoane în tricoul Rapidului, dar a fost de ajuns pentru a se îndrăgosti de clubul alb-vișiniu.

Sabin Ilie, fratele lui Adrian, s-a lansat în fotbalul mare la rivala Steaua, însă după câteva aventuri în străinătate, unde a jucat la Kocaelispor, Valencia, Lleida, Cottbus și Debrecen, a revenit în țară, în 2003, la Rapid, imediat după ce echipa a luat cel de-al treilea titlu oficial de campioană din istorie.

Invitat la Telekom Sport, Sabin, acum în vârstă de 43 de ani, a povestit despre perioada Rapid:

A fost o atmosferă foarte frumoasă în Giulești. Mi-a rămas Rapidul în suflet pentru că ajunsesem la maturitate când am ajuns acolo, aveam 27 de ani, eram matur, trebuia să trag echipa după mine, să fiu un exemplu pentru toți. M-am îndrăgostit de Rapid! 

Sabin a vorbit și despre antrenorul său de atunci, Răzvan Lucescu, dar și despre un pariu cu actualul antrenor al lui PAOK Salonic.

Răzvan știa să motiveze jucătorii foarte bine. Am făcut și un pariu în perioada de pregătire, am zis că în primele trei meciuri dau 4 goluri, iar în etapa a treia aveam cu Steaua. Am dat 4 goluri, în prima etapă, gol, în a doua, gol, iar în a treia, în minutul 29, cu Steaua, era 2-0, iar eu dadusem două goluri.

M-am bucurat, nu mi-a fost greu să mă bucur pentru golurile împotriva Stelei.

Sabin Ilie a jucat 31 de meciuri în campionat, pentru Rapid, reușind să înscrie de 18 ori.

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top