SĂPUNARU: „ESTE UN DERBY ȘI TREBUIE SĂ-L JUCĂM PENTRU SUPORTERI”

aprilie 19, 2024

Cristian Săpunaru a prefațat jocul de mâine seară, contra FCSB-ului, în cadrul conferinței de presă.

„Noi venim după patru înfrângeri, ei vin după patru victorii. Este un derby și trebuie să-l jucăm pentru suporteri.

Nu doar săptămâna aceasta a fost grea, ci toate cele patru. Ținând cont că de patru meciuri nu câștigăm, nu ne ridicăm la nivelul la care ar trebui să ne ridicăm, deși avem o echipă valoroasă. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cum am ajuns în situația aceasta, dar trebuie să o gestionăm cumva printr-o victorie în derby.

Cristiano Bergodi nu a venit să își ia „la revedere”, însă mi-a trimis mie un mesaj. La rândul meu, i-am trimis și eu un mesaj din partea colegilor și unul din partea mea. Este o persoană dragă mie cu care am lucrat de patru ori până acum și m-a ajutat în cariera de fotbalist. Îi doresc tot binele din lume și să mai revină cândva în fotbalul românesc sau la Rapid.

Mă interesează doar să ne revenim noi, să încercăm să câștigăm acest meci pentru că este important pentru tot ceea ce înseamnă suflarea rapidistă.

Eu n-am pierdut în viața mea trei meciuri la rând acasă. Este prima oară când se întâmplă. Giuleștiul pentru noi era o fortăreață. În perioada aceasta s-a transformat în terenul adversarilor. Este un moment greu pentru toată lumea, nu doar pentru noi. S-au adunat foarte multe, dar împreună putem gestiona această situație.

Atâta timp cât suntem la trei puncte de locul doi și mai sunt șase etape de jucat, normal că mai sperăm să fim acolo sus. Trebuie să ne revenim, să fim mai răi, mai încrezători în forțele noastre, să redevenim echipa care am fost.

În unele momente poate nu am fost o familie, dar trebuie să redevenim acea familie, pentru că altfel nu avem nicio șansă”, a declarat căpitanul Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top