SĂPUNARU: LUPTA NU S-A TERMINAT

aprilie 22, 2023

Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului, a prefațat jocul de duminică seara, cu FCSB, în cadrul conferinței de presă.

„Este un meci important. Un meci pe care trebuie să-l câștigăm pentru noi și pentru publicul nostru.

A fost o săptămâna grea pentru noi pentru că până în prezent nu am obținut rezultatele pe care ni le-am dorit. Cred că acesta este singurul motiv pentru care nu am fost fericiți.

Este un derby. FCSB este o echipă în formă, o echipă bună, au avut rezultate până în prezent, dar sperăm că se opresc aici toate.

Rapid este cea mai grea echipă din România la care poți să fii antrenor sau jucător.

Dacă învingem în partida de mâine seară, în primul rând, ar fi o victorie de moral pentru noi. Trebuie să începem să câștigăm și noi meciuri pentru că suntem în Play-Off și nu am reușit să câștigăm niciun meci. Cu toate că am făcut un meci senzațional la CFR, după, în meciul de acasă, nu pierdem cu Farul, conducem și nu pierdem, iar după acesta mergem și avem acel meci dezastruos de la Sepsi și apoi a urmat meciul de la Craiova, unde am jucat în zece din minutul 14, fără niciun fel de aluzie, dar este greu, sunt o echipă bună.

Principalul nostru atu în meciul de mâine este grupul, echipa. Fanii sunt atuul numărul unu: jucăm acasă, jucăm cu 15.000 de oameni în spate.

FCSB nu este o echipă de speriat. Este o echipă bună a campionatului, cu care trebuie să avem grijă, să ne luăm măsuri de siguranță, dar acest meci trebuie câștigat, jucăm acasă.

Pentru a câștiga meciul cred că ar trebui să ne dăruim un pic mai mult și să fim mai răi în teren, să tratăm fotbalul puțin mai serios în anumite faze ale jocului”, a spus „Săpun”.

„Lupta nu s-a terminat”

Fundașul nostru a vorbit și despre șansele la locul patru, cel care ar putea aduce calificarea într-o cupă europeană. Locul patru poate disputa un meci de baraj cu câștigătoarea duelului dintre primele două formații din Play-Out, însă doar în cazul în care CFR Cluj câștigă Cupa României. Dacă o altă echipă în afară de CFR triumfă în finala Cupei, locul 3 va juca barajul pentru UEFA Conference League.

„Atât timp cât avem șanse, matematic, lupta pentru locul patru nu s-a terminat. În momentul în care, matematic, nu vom mai avea șanse atunci voi spune că lupta s-a terminat. Nu este un meci decisiv, dar este un meci important pe care trebuie să îl câștigăm”, a completat căpitanul Rapidului.

  • 3 dintre cele 14 goluri marcate de Săpunaru pentru Rapid au fost înscrise împotriva FCSB-ului

Rapid și FCSB se întâlnesc în etapa #5 a Play-Off-ului, duminică seara, pe Giulești – Superbet Arena, de la 20:30!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top