SĂPUNARU: „SPERĂM CA SUPORTERII NOȘTRI SĂ PLECE ACASĂ FERICIȚI”

martie 8, 2024

Cristian Săpunaru a participat la conferința de presă premergătoare meciului Rapid – FCSB, de mâine seară.

„Urmează un meci greu, cu ocupanta primului loc din clasament. O echipă valoroasă și sperăm ca la sfârșitul meciului să ne bucurăm noi după un rezultat bun.

Cum este acest meci, este și meciul cu Dinamo și sunt speciale pentru mine datorită copilăriei pe care am avut-o alături de Rapid și vor rămâne speciale toată viața.

Încă o pagină frumoasă se va scrie în istoria Rapidului. Când s-a spus după meciul cu UTA că va fi nevoie de Arena Națională pentru acest meci, nu credea foarte multă lume. În două zile a fost sold out. Rapidul a fost corectă atunci când a oferit toată peluza FCSB-ului.

Jucăm acasă mâine. Chiar dacă este terenul pe care joacă și FCSB acasă, noi suntem în fața publicului nostru și sperăm ca suporterii noștri să plece acasă fericiți.

Nu se joacă la meciul acesta campionatul. Intrăm în Play-Off, vedem cu câte puncte vom fi în spatele lor și vom ști ce avem de făcut atunci. Mai sunt zece meciuri de jucat în Play-Off.

Este un meci foarte important pentru noi și pentru suporterii noștri. Este derby-ul care aduce cei mai mulți oameni la stadion.

Nu-mi pregătesc vreun discurs înainte. În funcție de cum este echipa, de ce este nevoie, asta le spun. Când spun ceva, cred în aceste vorbe. Doar așa putem fi mai puternici. Nu arunc niște vorbe doar ca să-mi păcălesc colegii.

Cel mai important lucru din viața mea este ajutorul familiei. Să ai stabilitate din punct de vedere emoțional este important pentru orice jucător. Am avut familia mereu aproape. Fără ei nu puteam avea asemenea carieră”, a declarat căpitanul Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top