SĂPUNARU: TOATE MECIURILE ÎNSEAMNĂ TREI PUNCTE, NIMIC ALTCEVA

noiembrie 30, 2023

Cristian Săpunaru a participat la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani, de sâmbătă, din orașul moldovean, în runda #18 a SuperLigii.

Căpitanul Rapidului a vorbit despre meciul din ultima etapă, când giuleștenii au pierdut cu 3-2, după ce au condus la două goluri diferență: „Suntem cu toții supărați după meciul cu Universitatea Cluj, dar n-o să ne gândim acum doar la un meci. Dacă ar fi să fim supărați la fiecare meci din istoria Rapidului care a avut un asemenea deznodământ, am plânge încontinuu, dar mergem mai departe. Trebuie să învățăm din tâmpeniile pe care le-am făcut pentru că nu este normal să ai acasă 2-0 și să pierzi, dar e bine că sâmbătă avem meci cu Botoșani și este un meci foarte important pentru noi.

Eu mă tem de fiecare meci pentru că toate sunt importante. Trebuie să le tratăm pe toate la fel. Nu contează că jucăm cu Botoșani sau cu FCSB, Craiova, U Cluj. Toate meciurile pentru noi înseamnă trei puncte, nimic altceva.

Singurii vinovați de această înfrângere suntem noi, jucătorii. Sunt momente în meci în care și noi trebuie să ne gândim că atunci când practici un fotbal frumos, publicul deja te poartă pe brațe. Ai momente în care trebuie să mai temperezi jocul. Ce face publicul în Giulești și ce fac rapidiștii pentru echipă este ceva fabulos.

Și noi, și suporterii, vrem să câștigăm meciurile. Câteodată câștigi frumos, câteodată câștigi urât. Important este să le câștigi. Puține echipe au câștigat doar frumos. Cred că vreo 2-3 echipe în istoria fotbalului. Pe noi ar trebui să ne intereseze punctele.

„Nu-mi voi face calcule. Pe mine mă interesează doar următorul meci, cu FC Botoșani. Nu mai vreau să-mi fac calcule. Următorul meci este cel mai important”, a răspuns Săpunaru la întrebarea legată de numărul de puncte dorit până la finalul anului.

Legat de eventualele transferuri din iarnă, căpitanul a spus: „până vor veni alți jucători, noi, cei care suntem aici trebuie să ne facem treaba. Nu cred că trebuie să ne gândim acum la ce jucători vor veni la Rapid mai încolo. Atunci când vor veni, se vor integra bine în grup și poate vor juca, poate nu. Momentan, grupul care este aici și jucătorii care sunt aici, trebuie să dea tot pentru Rapid București”

„Horațiu Moldovan trebuie să aibă mintea doar la Rapid acum. Dacă i se va oferi șansa să plece, dacă i se va oferi un contract bun și își va dori să plece de la Rapid, vom fi alături de el”, a declarat Cristi în legătură cu discuțiile despre o posibilă plecare a goalkeeperului nostru, calificat cu România la Campionatul European.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top