SĂPUNARU: „TREBUIE SĂ CÂȘTIGĂM MÂINE”

aprilie 5, 2024

Sărbătoritul zilei, căpitanul Cristian Săpunaru, a venit în fața presei pentru a prefața jocul din runda a treia a Play-Off-ului Superligii, contra CFR-ului.

„Urmează un derby contra CFR-ului. Chiar dacă trec prin momente dificile și ei, sperăm să câștigăm și să bucurăm fanii, pentru că în cele două meciuri mai mult i-am supărat decât i-am făcut fericiți.

Trebui să câștigăm mâine. Jucăm acasă, în fața suporterilor noștri. Nu cred că am făcut meciuri urâte din punct de vedere fotbalistic. Trebuie să ștergem oricum totul cu buretele și să o luăm de la capăt. Dacă vom sta încontinuu cu capul în pământ, nu vom avea nicio șansă. Toți colegii mei sunt montați să câștige acest meci și o vom demonstra mâine pe teren.

Nu știu dacă ne mai luptăm la campionat având în vedere diferența de puncte, dar vom lupta să câștigăm fiecare meci. Dacă se va întâmpla să ajungem acolo, să fim aproape de FCSB, cu siguranță vom lupta și pentru campionat.

Mergem în fiecare săptămâna la masă împreună. E normal. Ieșim ca o echipă și stăm de vorbă”, a declarat jucătorul nostru, ce a împlinit astăzi 40 de ani.

🎥 Săpunaru @ Conferința de Presă

Cristi Săpunaru a fost serbat astăzi de colegii săi, dar și de nume importante din fotbalul românesc, și nu numai.

Dan Șucu și Victor Angelescu, finanțatorii Rapidului, Președintele clubului, Daniel Niculae, fostul său antrenor de la Porto, Andre Villas Boas, foști coechipieri la națională, la FC Porto sau la Rapid, actualii săi colegi și antrenori, dar și cel care l-a descoperit, Aurel Măndoiu, toți i-au transmis căpitanului nostru mesaje ce l-au emoționat.

„Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine posibil, încerc să mă mențin și să dau tot ce am mai bun. Iubesc fotbalul, este un lucru pe care l-am făcut de mic și cred că asta mă menține încă în fotbal. Fotbalul este ceea ce m-a definit pe mine în viață. Fără asta n-aș putea să trăiesc.

Nu regret nimic din cariera mea și nu o să regret niciodată. Dacă ar fi să trăiesc viața asta încă o dată, aș trai-o la fel și n-aș regreta nimic.

Am primit foarte multe mesaje astăzi și țin să le mulțumesc tuturor. Să fie sănătoși, să aibă parte de lucruri bune în viață și să fim oameni mai buni cu toții”

🎥 Vezi mai jos reacția lui „Săpun”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top