SĂPUNARU: VISUL MEU E SĂ ANTRENEZ LA RAPID

mai 26, 2023

Cristian Săpunaru a prefațat derby-ul de sâmbătă seara, contra FCSB-ului, în ultima etapă a sezonului 2022/2023.

„Chiar dacă acest meci nu mai are o importanță așa mare în clasament, dar este un meci foarte important pentru suporteri. Ne-am fi dorit ca acest meci să conteze mai mult, dar îl așteptăm cu nerăbdare. Nu se pune problema ca acest derby să pară vreodată un amical și cine consideră că acest meci este un amical se înșală foarte tare.

Cu siguranță, peluza noastră va fi plină și ne dorim să le oferim un meci frumos și suporterii noștri să fie fericiți.

Nici noi, nici cei de la FCSB nu trecem printr-o pasă prea bună. Ne dorim să câștigăm acest meci și suporterii noștri să fie mulțumiți de victorie.

În acest sezon am avut două obiective: calificarea în Play-Off și câștigarea Cupei. Am îndeplinit un obiectiv, nu am reușit să îl îndeplinim pe al doilea. Trebuie să începem să ne gândim la sezonul următor. Vom avea ca obiectiv calificarea în primele trei poziții, asta ne dorim cu toții.

Visul meu a fost să joc la Rapid, l-am realizat. Am visat să joc la echipa națională, am realizat și acest lucru. Acum mai am un vis: să fiu antrenorul Rapidului, măcar o dată”, a declarat căpitanul Rapidului.

Săpunaru a marcat în acest sezon contra roș-albaștrilor, în partida din etapa a doua a sezonului regular, câștigată cu 2-0.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top