SCHIMBĂRI LA RAPID

ianuarie 17, 2020

Nicolae Grigore, fostul mijlocaș și „secund” al Rapidului, se va implica într-un nou proiect, urmând a fi colaboratorul lui Adrian Mutu la naționala U21 a României, însă va rămâne în cadrul clubului nostru în funcția de director tehnic al Centrului de Performanță Rapid București.

„Grig” a fost crescut în Giulești, în pepiniera Rapidului, iar din 2018 s-a alăturat clubului nostru în postura de antrenor la juniori, după care a devenit antrenor secund al echipei mari, cu care a reușit, în vară, promovarea în Liga 2.

În locul său, Daniel Pancu îl va avea colaborator pe Ștefan Grigorie, cel care a condus cu rezultate excelente formația U19, lider detașat în Campionatul Național, și Rapid II, cu care a terminat turul ligii a patra pe podium.

Ștefan Grigorie (37 de ani) are peste 150 de jocuri în tricoul Rapidului, în perioada 2007-2013, în care a marcat de 16 ori, având în palmares o Supercupă a României (2007).

De asemenea, Marian Rada, cel care a ocupat până acum poziția de director tehnic al Centrului de Performanță, va antrena echipa secundă, precum și formația U19.

Marian Rada a fost jucător la Rapid, în anii 80, fiind apoi antrenor secund, antrenor principal și director tehnic, iar în 2006, a primit a făcut echipă cu Răzvan Lucescu, în parcursul „eurofantastic” al echipei.

Îi urăm mult succes lui „Grig”, suntem mândri că Rapid oferă soluții naționalei României, dar și de faptul că Centrul de Performanță produce antrenori de valoare.

#FamiliaRapid

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top