SEFER: DACĂ BATEM ÎN 7 MECIURI, SUNTEM CAMPIONI

aprilie 8, 2023

Antonio Sefer, jucătorul cu cele mai multe goluri marcate pentru Rapid, din actualul lot, a prefațat jocul cu Sepsi Sf. Gheorghe, de luni seara.

„Va fi un meci greu la Sepsi. Știm că este o echipă omogenă, o echipă puternică. Știm că fac un joc foarte bun acasă. Noi ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta. Va trebui să dăm tot ce depinde de noi să luăm cele trei puncte, să facem un meci solid și cu siguranță vom fi fericiți la finalul partidei.

Mijlocașul rapidist este mulțumit de nivelul jocurilor din Play-Off.

„Cred că este un Play-Off bun. Sunt meciuri foarte puternice, este altceva față de meciurile din sezonul regular. Ne pregătim în continuare pentru aceste meciuri. Trebuie să dăm din ce în ce mai mult pentru noi, pentru echipă și pentru suporteri.

Ne dorim să ne clasăm pe un loc de cupe europene. Moment avem meci la Sepsi, vom vedea ce se întâmplă și cu siguranță ne dorim foarte mult să ajungem cât mai sus. La final, vom trage linie și dacă vom face tot ce depinde de noi și dacă vom avea puțin noroc, vom fi acolo unde ne dorim.

Nu e niciun meci câștigat de la început. Va trebui să muncim foarte mult. Sunt meciuri grele. Important este să facem un meci bun și solid.”

Toni încă speră și la titlul de campioană, trofeu câștigat ultima dată în 2003.

„Noi nu ne batem cu nimeni, noi depindem doar de noi. Suntem Rapid București, o echipă cu tradiție. Șanse sunt și la titlu. Dacă batem 7 meciuri suntem campioni. Luăm meci cu meci și la final vom trage linie să vedem unde suntem. Noi sperăm, ca echipă în vestiar, să ajungem cât mai sus.

Este normal să ne gândim la titlu până în ultima clipă. Dacă sunt șanse, de ce nu. Luăm pas cu pas așa cum ne-a spus Mister și la final vom vedea unde ne vom clasa”, a spus „șeptarul” giuleștean.

  • Sepsi – Rapid, luni, 10 aprilie, ora 20:30

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top