SEFER: S-A VĂZUT CĂ AM FOST PUTERNICI

martie 20, 2023

Antonio Sefer, unul dintre cei mai vechi jucători din actualul lot al Rapidului, a fost titular în partida cu CFR Cluj, fiind înlocuit în minutul 77 cu Funsho Bamgboye.

La finalul partidei, Toni, autorul a șase goluri în acest sezon, a vorbit pentru Rapid TV.

„A fost un meci dificil. Știam ce ne va aștepta. CFR este o echipă bună, o echipă puternică, au jucători masivi. Săptămâna aceasta ne-am antrenat foarte bine, am făcut ceea ce Mister ne-a cerut, dar, din păcate, nu am putut câștiga cele trei puncte. Am muncit foarte mult, ne-am dăruit, lucruri care s-au văzut pe teren, dar, din păcate, plecăm cu un singur punct în această seară.

Cu siguranță a fost unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Ne-am mobilizat foarte tare. Știm ce ne așteaptă la meciurile următoare. Va trebui să muncim din ce în ce mai mult pentru că vor fi meciuri foarte grele.

A fost un meci bun, dar va trebui să luăm meci cu meci pentru a ne atinge obiectivul.

Ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci. Am simțit în timpul meciului că putem câștiga această partidă, că suntem o echipă puternică, că suntem o familie și s-a văzut că am fost puternici.

Urmează meciul cu Farul. Este o revanșă. Îi așteptăm acasă, în Giulești, și sperăm să îi facem mândri pe suporteri, să ne luăm revanșa și să ne bucurăm pentru că ne este dor să ne bucurăm alături de suporteri de o victorie”, a spus șeptarul Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top