SITUAȚIA JUCĂTORILOR ÎMPRUMUTAȚI DE RAPID

iunie 5, 2024

Rapid a împrumutat 12 jucători în sezonul 2023/2024, la diferite echipe din țară, dar și unul în afară, iar la finalul sezonului am făcut o radiografie a performanțelor lor.

„În sezonul trecut am împrumutat 12 jucători, majoritatea tineri, care au avut astfel șansa de a evolua mai mult și de a prinde experiență. I-am monitorizat pe toată durata împrumutului, iar începând de luni, vor fi la dispoziția noului antrenor, cel care va decide dacă îi va păstra sau nu în lotul Rapidului pentru sezonul viitor”, a declarat Ionuț Voicu, delegatul clubului, dar și cel care are ca rol monitorizarea jucătorilor împrumutați.

Nu mai puțin de trei jucători ce aparțin de Rapid au făcut parte din lotul lui Mircea Rednic, la UTA Arad, aceștia terminând cu arădenii pe primul loc din Play-Out, contribuind astfel la cea mai mare performanță a clubului din ultimii 50 de ani, locul 7.

CLAUDIU MICOVSCHI (25) a fost golgheterul arădenilor, cu 9 goluri marcate în 31 de partide jucate în SuperLiga României.

RAREȘ POP (18) a fost achiziționat de Rapid încă din iarnă, dar a continuat la UTA, unde a bifat 36 de meciuri, în care a marcat de 5 ori.

CĂTĂLIN VULTURAR (20) a fost cumpărat de la Lecce, tot în iarnă, și a fost împrumutat la Arad, unde a prins 9 prezențe, fără să înscrie.

ALEXANDRU STAN, atacantul de numai 18 ani, s-a impus în prima echipă a Mioveniului, pentru care a jucat în 15 meciuri și a marcat 2 goluri, bifând și barajul de promovare, contra lui FC Botoșani.

CRISTIAN IGNAT (21) a fost un om de bază la CS Mioveni, evoluând în 27 de meciuri de campionat, și a marcat o dată, însă în Cupa României.

ȘTEFAN PĂNOIU (21) nu a reușit să se impună în prima echipă a Universității Cluj, dar a bifat 8 meciuri pentru finalista barajului de Conference League.

CODRUȚ SANDU (18) a fost împrumutat la liga a treia, unde a jucat în majoritatea meciurilor echipei LPS HD Clinceni, formație cu care a prins Play-Off-ul seriei a III-a.

Un alt portar, DAVID DUMITRU (18), luptă pentru promovarea în liga secundă cu SCM Rm. Vâlcea, acesta jucând barajul contra formației lui Costin Lazăr, FC Muscelul Câmpulung.

RAREȘ STANCIU (19) a avut ghinionul unei accidentări lungi, astfel încât nu a putut juca la CS Tunari, formație care a retrogradat în Liga 3, în cele din urmă.

ALEXANDRU CRIVAC (22) a evoluat în 19 meciuri pentru Progresul Spartac, reușind să înscrie două goluri pentru echipa din liga secundă.

ALEXANDRU GHEORGHE (21) a fost împrumutat pentru cel de-al doilea an consecutiv la Metaloglobus, unde a bifat 15 partide, fără să înscrie.

De asemenea, KEVIN SONI (26) a mers pentru partea a doua a sezonului în Israel, la Hapoel Ierusalim, formație pentru care a marcat un gol în șapte meciuri. Ulterior, contractul cu atacantul camerunez a fost reziliat de comun acord.

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top