SNAGOV – RAPID 3-2

noiembrie 3, 2019

Rapid a suferit o înfrângere neașteptată la Ghermănești, 2-3, cu Sportul Snagov, în etapa a XV-a a ligii secunde.

Jocul a început cu Rapid în atac, însă primul gol al partidei a venit în minutul 19, atunci când Poștoarcă a pătruns pe partea dreaptă și a reușit să înscrie cu un șut la colțul lung.

Daniel Pancu i-a pierdut pe Cătălin Oanea și Alin Cârstocea, în premieră căpitan de echipă, ambii accidentați, fiind nevoit să-i arunce în teren pe Crețu și Sefer.

Cu două minute înainte de pauză, Iulian Roșu a majorat diferența, printr-un gol din lovitură liberă, ce l-a lăsat fără replică pe tânărul Achiriloaei.

La faza imediat următoare, arbitrul de tușă a făcut o mare eroare, anulând golul perfect valabil al lui Brighton Labeau, cel care a fost semnalizat în off-side.

Facundo Piriz a acuzat dureri, astfel încât Pancone a fost nevoit să facă și cea de-a treia schimbare încă de la pauză, uruguayanul fiind înlocuit cu Alami.

Startul de repriză a fost unul foarte bun pentru giuleșteni, cu un gol foarte rapid, atunci când Matias Roskopf a finalizat cu un șut puternic, din interiorul careului, mingea lovind inițial transfersala, după care a căzut în spatele liniei porții.

Rapid a continuat să preseze și să caute golul egalizator, ratând câteva șanse foarte bune de a înscrie, însă pe contraatac, Iulian Roșu, fost jucător al Rapidului, a reușit dubla și a refăcut diferența de două goluri. 3-1.

În minutul cinci de prelungire, tot argentinianul Roskopf a mai înscris, cu o lovitură de cap, peste portarul advers, însă nu a putut evita înfrângerea Rapidului, cu 3-2.

În urma acestei înfrângeri, Rapid ocupă locul 5 în clasamentul ligii secunde, cu 21 de puncte, la nouă puncte în spatele liderului CS Mioveni, dar și cu două meciuri mai puțin.

Pentru giuleșteni urmează un meci de tradiție, împotriva Universității Cluj, ocupanta locului 12, duminica viitoare, în Regie.

RAPID

Achiriloaei – Băjan, Bonnin, Mallo, Oanea (26′ Crețu) – Piriz (46′ Alami), Cârstocea (40′ Sefer) – Dulca, Pănoiu, Labeau – Roskopf. Antrenor: Daniel Pancu.

SNAGOV

Micle – Poștoarcă, Ghidurea, Ad. Neacșu, Răileanu, Novac – I. Roșu (88′ Cubleșan), G. Apostol, Mirică, Turbatu (61′ Nechita) – C. Stoica (66′ Safsaf). Antrenor: Laurențiu Tudor. 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top