SPECTACOL ALB-VIȘINIU, LA DEBUTUL PE GIULEȘTI

aprilie 3, 2022

Rapid a reușit o partidă perfectă, la debutul oficial pe noul stadion Giulești, învingând clar, 3-0 (1-0), una dintre favoritele la primul loc din Play-Out, FC Botoșani.

Cu un stadion plin în spate, Rapid a făcut poate cel mai bun joc al sezonului, pe lângă cele trei goluri marcate, băieții lui Adi Mutu ratând și alte ocazii mari.

Scorul a fost deschis după numai 10 minute, atunci când acțiunea pornită de Kait și continuată de Alex Ioniță a ajuns la Rareș Ilie.

Decarul rapidist, în loc să tragă la poartă, a fost altruist și i-a pasat lui Jakub Vojtus, cel care a punctat pentru a treia oară în acest sezon.

La pauză, Adi Mutu l-a înlocuit pe atacantul slovac, abia revenit după o accidentare, și l-a introdus pe teren pe golgheterul echipei, Adrian Bălan, cel care a avut o mare șansă de a puncta pentru golul doi, însă șutul său, din poziție de unu la unu cu Pap, a fost respins de portarul Botoșaniului.

Golul serii a fost înscris de Antonio Sefer, aflat la jocul 100 în tricoul Rapidului.

În minutul 61, Toni a executat magistral o lovitură liberă, de la aproape 35 metri, fix în vinclul porții lui Pap, și a dublat avantajul Rapidului.

Cu 11  minute înainte de final, Alex Ioniță II a fost faultat în careu, iar Alex Albu a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă, stabilind scorul final, 3-0.

În urma acestui rezultat, Rapid urcă pe prima poziție a Play-Out-ului, la egalitate de puncte cu FC Botoșani, și la trei puncte de UTA, formație pe care o va întâlni sâmbătă, pe 9 aprilie, la Arad.

RAPID

H. Moldovan – Belu, Săpunaru (cpt.), D. Grigore, Morais – Albu, Kait – Sefer (74′ Pănoiu), Al. Ioniță II (81′ Dandea), R. Ilie (68′ Carnat) – Vojtus (46′ Ad. Bălan). Antrenor: Adrian Mutu

FC BOTOȘANI

E. Pap – Braun, Haruț, Dawa, Țigănașu – E. Papa (73′ Tisdell), V. Dican – S. Mailat, A. Tîrcoveanu (60′ Barbosa Santos), Jaja (73′ M. Roman I) – M. A. Roman II (82′ P. Petkovski). Antrenor: Marius Croitoru. 

 


Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top