„SPECTACOLUL TREBUIE SĂ FIE ATÂT PE TEREN, CÂT ȘI ÎN TRIBUNE”

februarie 2, 2023

În urma discuțiilor apărute în mass-media legate de prezența suporterilor olteni la partida cu Rapid, de pe stadionul Giulești, responsabilul de Ordine și Siguranță al clubului, Adrian Olariu, a oferit o scurtă declarație.

„Am urmărit dezbaterile din mass-media ale domnului Adrian Mititelu și ale liderilor de galerie olteni, legate de prezența suporterilor FCU Craiova 1948 la partida cu Rapid, de săptămâna viitoare.

Pentru noi lucrul cel mai important este acela de a juca fiecare partidă de pe Giulești cu stadionul plin, într-o atmosferă frumoasă, așa cum suporterii noștri o fac meci de meci.

Rapid înseamnă spectacol, atât pentru suporterii din stadion, cât și pentru cei care urmăresc meciurile noastre la televizor, dar și pentru simpli spectatori. Iar spectacolul la meciurile Rapidului trebuie să aibă loc atât pe teren, cât și în tribune.

Acesta este ADN-ul Rapidului și este motivul pentru care considerăm că un spectacol înseamnă, în esență, și participarea unei galerii a oaspeților.

Momentan, suntem concentrați 100% pe meciul de sâmbătă seara, cel cu FC Voluntari, un meci extrem de important pentru accederea Rapidului în play-off, și în care sperăm să obținem victoria, cu ajutorul suporterilor noștri minunați, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare pe Giulești.

De aceea, ne dorim foarte mult ca meciul cu FC Voluntari să se dispute, ca de obicei, cu un stadion plin.

Imediat după această partidă, ne vom concentra 100% pe meciul cu FCU Craiova, căutând cele mai bune soluții pentru ca partida să se desfașoare în deplină siguranță și securitate pentru toți spectatorii prezenți pe stadion.

Lucrul acesta se poate realiza doar cu respectarea tuturor normelor organizatorice, specifice unui asemenea meci.”

Rapid va disputa două meciuri consecutive pe teren propriu, sâmbătă, 4 februarie, de la ora 20:00, cu FC Voluntari, și vineri, 10 februarie, tot de la 8 seara, cu FCU Craiova 1948.

Adrian Olariu
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top