ȘTEFAN GRIGORIE RETRĂIEȘTE VICTORIA CU 5-1 ÎN FAȚA STELEI

aprilie 18, 2019

În urmă cu fix 9 ani, pe 18 aprilie 2010, Rapid obținea cea mai clară victorie din campionat în fața rivalei Steaua București, un 5-1 ce a rămas în istorie ca o amintire extrem de plăcută pentru rapidiști.

Cu Ioan Andone pe bancă, cu Bozovic, Cristi Săpunaru, Marius Constantin, Costin Lazăr, Ovidiu Herea, Cesinha sau Alex Ioniță pe teren, rapidiștii au dominat categoric un meci disputat pe un Giulești plin ochi, într-o atmosferă incendiară.

Un singur jucător de atunci face parte acum din clubul nostru, luând-o pe calea antrenoratului. Ștefan Grigorie, antrenorul ce luptă pentru Campionatul Național cu Rapid U19, a jucat 72 de minute în acea partidă, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Acum, după 9 ani, Ștefan își aduce aminte cu drag de acele clipe:

„Orice meci cu Steaua era ca o finală pentru noi și pregăteam în amănunt acele meciuri. În acea partidă le știam toate punctele slabe, știam că suferă în linia de apărare, astfel că am abordat partida extrem de ofensiv. 

Țin minte că deși ne-au egalat, nu am acuzat deloc șocul și am controlat jocul pe toată durata celor 90 de minute. La un moment dat, toți jucătorii noștri încercau să înscrie pentru că îi simțeam în corzi pe steliști și voiam să marcăm cât mai mult. 

Eu n-am izbutit să înscriu în acel meci, deși am avut câteva oportunități, dar am reușit să scot o lovitură de pedeapsă, transformată de Marius Constantin. 

A fost o bucurie imensă, mai ales pentru că știam cât își doreau suporterii acea victorie și faptul că le-am putut oferi acea fericire a fost ceva de vis. A fost un moment special în istoria clubului și mă bucur că am putut participa la acel spectacol. 

Sper ca Rapid să ajungă cât mai repede să joace din nou meciuri tari, cu asemenea încărcătură emoțională.

Sunt mândru că pot antrena la un club ca Rapid, unde am trăit atâtea clipe frumoase”, a spus Ștefan Grigorie pentru fcrapid.ro.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top