ȘTEFAN PĂNOIU A PREFAȚAT JOCUL CU UTA

decembrie 16, 2022

Ștefan Pănoiu este într-o formă foarte bună, reușind să înscrie în ultimele două meciuri de campionat. Mijlocașul nostru a vorbit despre jocul de duminică, de la Arad, în cadrul conferinței de presă.

„Urmează un duel important cu UTA, ultimul meci din acest an. UTA este o echipă care, în ultimul timp, nu a avut cele mai bune rezultate. Au nevoie de această victorie, au nevoie de puncte pentru a avansa în clasament. Sunt o echipă greu de bătut acasă, urmează un meci complicat, pe un teren dificil.

UTA nu traversează cea mai bună formă, este adevărat, dar nu trebuie să ne ghidăm după acest aspect pentru că, după cum știți, noi de multe ori avem probleme cu echipele care trec prin perioade mai puțin bune. Trebuie să mergem sută la sută concentrați acolo.

Principalul obiectiv pentru finalul anului este să câștigăm și aceste trei puncte pentru a rămâne în partea de sus a clasamentului. Este foarte bine că am câștigat meciul cu Petrolul și că ne-am mai distanțat față de echipele din spatele nostru. Acum trebuie să câștigăm cele trei puncte”, a spus Pănoiu.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top