„TOTUL ESTE ASUMAT ȘI CALCULAT”

martie 10, 2023

Rapid a primit interdicție la transferuri din cauză că jucătorul Nemanja Milisavljevic, însă avocatul clubului, Marian Mihail, a lămurit lucrurile.

„Nu este nimic surprinzator, nu este nimic de senzație. Am spus și cu alte ocazii, tot ce este din spate, dinaintea pronunțării în cazul Julio Cesar, este asumat și calculat.

Ce este început după, este o altă discuție, și acolo pornim cu alte șanse. Cu unii deja am câștigat definitiv, cu alții abia in prima instanță. Interdicția la transferuri nu se implementează automat, ci doar dacă o cere creditorul în mod expres. Jucătorul a cerut ieri toți banii până la sfârșitul zilei, ori, așa cum au spus-o și acționarii cu alte ocazii, Rapid nu prea negociază cu „teroriștii”, ca să spun așa.

Milisavljevic va primi banii la finalul lunii, odată cu finalizarea procedurii de licențiere. Personal, nu înțeleg supărarea jucătorului, pentru că dacă nu ar fi existat societatea din prezent, la nivelul la care o susțin acționarii acum, nu ar mai fi primit nimic, niciodată.

Continuăm să luptăm! Întâi am pierdut, am tras linie, acum începem să câștigăm și, probabil că, în scurt timp, vor începe alții să ne plătească pe noi. Pentru că, printre procesele începute, sunt unele fără niciun temei, iar acolo, politica clubului va fi de a recupera costurile ocazionate cu judecata.” 

Nemanja Milisavljvic (38 de ani) a jucat la Rapid un tur de campionat, între iulie 2012 și ianuarie 2013.

foto: Agerpres

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top