TOTUL DESPRE MECIUL CU TURRIS

februarie 25, 2020

După o pauză de două luni și jumătate, Rapid reîncepe jocurile oficiale cu duelul contra formației din Turnu Măgurele, Turris, astăzi, de la ora 19:00.

Partida contra formației teleormănene se va disputa pe stadionul Anghel Iordănescu, din Voluntari, în nocturnă.

Meciul dintre Rapid și Turris încheie etapa a XXII-a, acest duel găsindu-i pe giuleșteni pe poziția a treia, la nouă puncte în spatele liderului UTA, și la două lungimi în spatele Mioveniului, cu care ar putea face rocada, în cazul unei victorii a băieților lui Daniel Pancu.

Antrenorul secund al Rapidului și fostul mijlocaș giuleștean Ștefan Grigorie a prefațat partida din această seară, dezvăluind principalul atu al echipei:

„Este un meci cu o contracandidată la promovare, Turris este o echipă omogenă, cu experiență, are jucători ce pot face oricând diferența. Însă noi, indiferent de adversar, suntem pregătiți și vom avea resurse pentru a câștiga orice meci, deoarece avem un obiectiv de îndeplinit și vom face totul pe teren pentru a-l atinge. 

Atuul nostru principal îl reprezintă suporterii, cu care suntem binecuvântați, și care ne pot ajuta enorm prin energia oferită. Știu că această pauză a fost lungă, astfel încât îi așteptăm mâine la meci, pentru a ne bucura împreună de un rezultat pozitiv.”

Despre Turris…

  • Formația din Turnu Măgurele ocupă poziția a șasea, la trei puncte în urma Rapidului, însă cu un meci mai puțin jucat.
  • În ultimele trei deplasări, Turris are două victorii (3-2, la Snagov, și 1-0, la Tg. Jiu, cu Pandurii) și o înfrângere (2-5, la Mioveni).
  • Golgheterii echipei adverse sunt Silviu Pană (8 goluri), Cristian Ciobanu (7 goluri) și Adrian Voicu (6 goluri).
  • Oaspeții sunt antrenați de Erik Lincar, iar în lotul acestora îi regăsim pe Dragoș Petrișor și David Duțu, ambii foști portari ai Rapidului, dar și pe Alin Buleică, Tiberiu Serediuc, Sergiu Negruț, Ionuț Cioinac, George Călințaru sau Albert Voinea, jucători cu numeroase jocuri pe prima scenă.

Despre Rapid…

  • Rapid nu se poate baza în această partidă pe Tano Bonnin, Facundo Piriz, Alin Cârstocea și Cristian Ignat, nerefăcuți total după accidentări.
  • Cel mai buni marcator al echipei este Cătălin Hlistei (8 goluri).
  • Giuleștenii nu au pierdut pe teren propriu în ultimele șase meciuri, având victorii cu UTA (2-0) și Petrolul (1-0), contracandidate la promovare.
  • Noutățile echipei sunt Valentin Alexandru (Gloria Buzău), marcator a 10 goluri în tur, Paul Copaci și Mihai Popa, ambii împrumutați de la Astra Giurgiu, și Cristian Ignat, promovat de la echipa de juniori, iar Enrichi Finica are drept de joc, după ce în turul campioantului a fost indisponibil.

Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în istorie, ambele partide fiind încheiate cu victoria Turrisului.

Pe 27.09.2018, Rapid, pe vremea aceea la startul ligii a treia, pierdea cu 2-0, în Șaisprezecimile Cupei României, iar în turul campionatului, Turris s-a impus, cu 3-1, după ce Marian Drăghiceanu deschisese scorul.

Casele de bilete sunt deschise astăzi între orele 12:00 – 19:00, doar la stadionul din Voluntari, iar accesul în stadion se face începând cu ora 17:30.

Ne vedem pe stadion!

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top