TREI DEBUTANȚI PENTRU RAPID, ÎN CAMPIONAT

»

octombrie 21, 2018

Chiar dacă suntem la jumătatea turului, iar lotul este deja format, în partida de sâmbătă, cu CS Afumați, trei jucători au debutat în tricoul Rapidului, într-un meci oficial de campionat.

Matei Babaua (17 ani) – căpitanul Rapidului U19 a fost introdus în premieră în lotul giuleștean, iar accidentarea lui Amir Jorza, din minutul 40, i-a prilejuit un debut mult mai rapid decât se aștepta. Babaua a jucat pe postul de mijlocaș central până la eliminarea lui Bratu, luându-i apoi locul lui Doru în centrul apărării pentru finalul de meci. Jocul lui Babaua a fost destul de sigur, achitându-se bine de sarcinile defensive.

Mircea Manole (19 ani) – Mano a debutat în campionat, revenind după o accidentare suferită în cantonamentul din Turcia, însă a apucat să joace în primul tur din Cupa României, contra Domneștiului. Manole a jucat 53 de minute, fiind înlocuit de Sergiu Jurj, dar nu a avut foarte multe reușite în atacul rapidist, ratând o șansă bună din centrul careului, în prima repriză.

Robinho (22 de ani) – mult așteptatul debut al brazilianului Robinho s-a petrecut în ultimele minute ale primei reprize, atunci când, la fel ca și Babaua, a profitat de accidentarea lui Matulevicius, fiind introdus de către Daniel Pancu în lotul lituanianului. Robi s-a zbătut mult, a pus presiune pe fundașii ilfoveni, însă nu a beneficiat de foarte multe baloane. Atacantul “carioca” a fost extrem de combativ, așa cum ne-a obișnuit în meciurile amicale, reușind câteva driblinguri de efect.

Și pentru mijlocașul Adrian Mitea a fost un debut, “șeptarul” rapidist jucând primele minute în campionat, în acest sezon.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top