TREI NOUTĂȚI LA CENTRUL DE JUNIORI

august 10, 2021

Centrul de juniori al Rapidului s-a întărit cu trei nume importante din fotbalul românesc.

Vasile Maftei, căpitanul Eurofantastic al Rapidului, va fi noul director tehnic al centrului. În vârstă de 40 de ani, Vasile a jucat în Giulești între 2000 și 2009, dar și în sezonul de Liga 4, în sezonul 2017/2018. Cu Rapid are un titlu de campion (2003), 3 Cupe ale României (2002, 2005 și 2006), 3 Supercupe ale României (2002, 2003 și 2007).

„Sunt foarte fericit să revin la Rapid, un club ce mi-a oferit foarte mult, iar prin această funcție îmi doresc să le oferim tinerilor și copiilor de la Centrul de juniori ai Rapidului șansa și condițiile cele mai bune pentru a crește în spiritul alb-vișiniu. 

Împreună cu Gabi Răduță și cu ceilalți colegi, sperăm să descoperim următoarele legende ale Rapidului, însă mai mult de atât, să le oferim copiilor o educație bună atât pe teren, cât și în afara lui”, a spus Vasile Maftei pentru fcrapid.ro.

Gabriel Răduță este noul manager al centrului de juniori al Rapidului. Fostul mijlocaș, ce a trecut și el pe la Rapid, la începutul anilor 90, a mai jucat pentru Sportul Studențesc, Dinamo București, FC Brașov și Wuppertal, având și trei meciuri la echipa națională a României.

Ulterior, Gabi Răduță (53 de ani) a coordonat centrul de copii și juniori ai lui Dinamo, fiind recunoscut pentru jucătorii descoperiți.

Octavian Chihaia va face parte din cadrul antrenorilor de la centru, urmând a pregăti formația U19 a Rapidului.

Fostul atacant al Sportului Studențesc, în vârstă de 40 de ani, a mai jucat pentru FC Național, Dinamo, CFR Cluj, Unirea Dej, CS Mioveni, CS Otopeni și Tianjin Teda. Tavi a mai antrenat la Academia de juniori de la FC Voluntari, dar a fost și secundul lui Bogdan Andone la Astra Giurgiu și FC Voluntari.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top