U17 | CALIFICARE ÎN SEMIFINALELE CUPEI

martie 30, 2023

Rapid U17 a reușit o performanță foarte importantă, reușind calificarea în semifinalele Cupei Elitelor în dauna FCSB-ului.

După 90 de minute, niciuna dintre echipe nu a reușit să înscrie, în ciuda unui joc deschis, cu multe ocazii, astfel că s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare.

Bogdan Ungureanu, portarul ce nu a împlinit încă 16 ani, a fost eroul Rapidului, parând două lovituri de pedeapsă. Cu trei execuții reușite, prin Ianis Oprișan, Luca Spirea și Andrei Dima, Rapid a învins cu 3-2 și s-a calificat în semifinalele Cupei Elitelor U17.

Octavian Chihaia a folosit echipa:

B. Ungureanu – Mereanu, D. Șucu Jr (cpt.), C. Dragomir, Stătescu (60′ L. Nenciu) – Ebersbach (89′ Spirea), Cepoi – E. Dănilă, Dima, Cuculescu (60′ G. Gheorghe) – I. Oprișan.

În semifinale s-au mai calificat FK Csikszereda (3-1 cu CFR Cluj) și Universitatea Craiova (6-2, cu UTA Arad), partida dintre Farul Constanța și CSA Steaua urmând a se disputa pe 5 aprilie.

LA UN PAS DE FINALĂ LA U16

Echipa U16, antrenată de Florică Drăghici, este la un pas de finala Cupei Elitelor U16, după o remiză obținută în deplasare în prima manșă a semifinalelor.

Pe sinteticul Municipalului din Sibiu, Rapid a condus-o cu 2-0 la pauză pe FC Interstar, după autogolul lui Tatu (8) și reușita lui Cristian Grancea (36). Sibienii au revenit în partea secundă prin dubla lui Lenghel (41 și 64).

Returul semifinalei se va disputa la Baza Constructorul, miercuri, 5 aprilie, de la ora 16:00, partida urmând a fi transmisă în direct pe canalul oficial de YouTube al Rapidului – FC Rapid 1923

Echipa trimisă în teren de Florică Drăghici:

D. Văduva – L. Oprea, T. Cazacu, A. Șușu, R. Maria – R. Lupașcu, P. Popa – M. Albu, D. Dogramadzhiev (58’ N. Pena), P. Mutu (71’ Antonio Gagiu) – C. Grancea (58’ A. Antonescu).

În prima manșă a celeilalte semifinale, Farul Constanța a învins FCSB cu 2-0.

Duminică, tot în direct la Rapid TV, echipele U18 și U17 ale Rapidului vor întâlni Farul Constanța în etapa #7 a Ligii Elitelor.

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top