UNIVERSITATEA CRAIOVA – RAPID 1-0

ianuarie 23, 2022

Rapid a pierdut primul joc oficial al anului, 0-1 (0-1), la Craiova, în fața Universității, pe Ion Oblemenco, în etapa a 22-a din Liga 1.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Elvir Koljic, în minutul 5, la capătul unei partide în care șansele de gol au fost împărțite.

Cele mai mari ocazii rapidiste au fost ratate de Sefer, printr-un șut de la distanță, de Vojtus, cu un șut de la distanță, puțin pe lângă poartă, și nou-venitul Käit, cu o centrare periculoasă în fața porții.

De cealaltă parte, oltenii l-au pus la încercare o singură dată pe Horațiu Moldovan, însă portarul nostru a intervenit salvator la șutul lui Cîmpanu.

La Rapid au debutat toate cele patru noi achiziții din această iarnă, Matias Perez Acuña, Mattias Käit, Răzvan Onea și Jakub Vojtuš.

Rapid rămâne pe poziția a șaptea, cu 32 de puncte, iar în următoarea etapă va primi vizita celor de la UTA Arad, sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 20:00.

RAPID

H. Moldovan – Acuña (46′ Onea), Dandea, Săpunaru (cpt.), Morais – Albu, Crepulja (69′ Käit) – Sefer, R. Ilie (69′ Bnou Marzouk), Stahl (84′ Pănoiu) – Ad. Bălan (46′ Vojtuš). Antrenor: Mihai Iosif.

U. CRAIOVA

Pigliacelli – Șt. Vlădoiu (64′ M. Căpățînă), Papp, M. Constantin, Bancu – Screciu (76′ Mateiu), Al. Crețu – Gustavo (76′ Baiaram), Vînă (64′ G. Cîmpanu), An. Ivan – Koljic (57′ J. Markovic). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top