VICTOR ANGELESCU, DESPRE DECIZIA FIFA

mai 21, 2022

FC Rapid București a reacționat, prin vocea acționarului Victor Angelescu, la decizia FIFA de a împovăra clubul cu unele datorii care nu îi aparțin și sunt venite dinspre o societate falimentară.

💬 “Decizia sosită de la FIFA este una cel puțin bizară și o percepem ca pe o mare nedreptate. Este total anormal ca un club care a achiziționat marca RAPID, pentru o sumă foarte mare, legal, în urma unei licitații publice și care apoi a luat-o de la început din Liga a IV-a, să fie obligat să plătească datoriile unei alte societăți aflate în faliment.

Noi nu avem nici un fel de legătură cu acționaratul vechiului club și cu ceea ce au făcut cei care conduceau acolo. Nu ni se pare normal ca noi, care ținem un drum drept și corect cu baze sănătoase, să plătim pentru niște jucători aduși cândva cu niște salarii enorme. Adică noi să plătim pentru cei care au adus falimentul! Este anormal.

Nu știm nici cum este posibil din punct de vedere fiscal și nici dacă statul va permite ca noi să plătim datoriile altei societăți.

Ne vom lupta până la capăt, iar dacă dreptatea nu se va înclina de partea noastră vom respecta decizia finală, deși sfidează atât legile țării, cât și logica. Oricum, încă o dată se demonstrează că suntem singuri împotriva tuturor!”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top