VICTOR ANGELESCU, MESAJ PENTRU BOGDAN LOBONȚ

aprilie 18, 2024

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a oferit o declarație de susținere pentru noul antrenor al giuleștenilor, Bogdan Lobonț.

„Cred că am făcut o alegere foarte inspirată, deoarece Bogdan Lobonț este un antrenor bun, chiar dacă este oarecum la începutul carierei.

Este un campion cu Rapid, cunoaște foarte bine spiritul clubului, a jucat la echipe uriașe, Ajax, Roma, Fiorentina, a fost pregătit de antrenori mari.

Este foarte respectat atât în România, unde este în primii 10 jucători all time ca număr de selecții la națională, dar și în Italia, unde a făcut Coverciano. La AS Roma era foarte apreciat, atât ca sportiv, cât și ca om. La fel este și la Ajax Amsterdam, unde face parte din legendele clubului.

Așadar, noi credem că este un antrenor potrivit pentru Rapid, cel puțin în acest final de sezon. Și, de ce nu, în cazul în care vom reuși să mergem împreună în Europa, poate și în sezonul viitor.

Alături de Adrian Iencsi, o legendă rapidistă, dar și de ceilalți antrenori, suntem siguri că Lobby va reuși să îi capaciteze mental pe jucători, care nu au un moral foarte bun, și să le insufle din nou mentalitatea de învingători.

Noi suntem alături de ei, cu tot sprijinul, și sperăm să reînnodăm șirul victoriilor, începând cu jocul de sâmbătă”, a spus Victor pentru fcrapid.ro.

Bogdan Lobonț va pregăti echipa în Play-off, după despărțirea de Cristiano Bergodi, urmând a-i avea alături pe Adrian Iencsi, Ciprian Niță și Mihai Toader.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top