VICTOR ANGELESCU: „VOM ADUCE TOT CE VOM AVEA NEVOIE”

mai 21, 2024

Victor Angelescu a vorbit despre noul antrenor al Rapidului, Neil Lennon, dar și despre alte subiecte actuale.

„Ne bucurăm de terminarea acestui sezon care din păcate nu s-a încheiat așa cum ne-am așteptat, dar sperăm ca sezonul viitor să arătăm mai bine, să schimbăm fața Rapidului și să arate acest club că poate să fie nu doar în elită, dar poate și să câștige trofee.

Vom aduce tot ce vom avea nevoie la Rapid. Orice ban pe care îl vom primi pe un jucător, va fi reinvestit. Dacă identificăm jucători care ne vor ajuta, este clar că vom face transferuri.

Cu siguranță a fost un sezon ratat. De când am venit eu, poate că este primul sezon ratat pentru că am avut așteptări mari. Am vrut cupele europene și am terminat pe locul șase, cu un lot foarte bun care nu este de acest loc. Toata lumea are o parte de vină.

Paul Iacob a luat amendă din partea clubului pentru acea ieșire. Nu aș vrea să intervin în acest conflict dintre Paul și suporteri. Eu am văzut la meci că este foarte susținut de o parte a suporterilor. Paul a greșit, a plătit pentru asta, și-a cerut scuze public și s-a întâlnit cu acel suporter. Trebuie să mergem mai departe. Noi nu acceptăm asemenea reacții, dar nici nu mi se pare normal să îngropăm un jucător pentru asta”, a declarat finanțatorul giuleștean.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top