VICTORIE DE FINAL, SUB OCHII LUI BOZO

mai 27, 2019

Rapid a încheiat duminică sezonul de Liga 3, cu o victorie categorică, 8-1, în fața formației Axiopolis Cernavodă, pe stadionul din Regie.

Meciul în sine nu a avut istoric, băieții lui Daniel Pancu neavând emoții nicio clipă asupra victoriei, momentele emoționante fiind înaintea partidei, atunci când Vladimir Bozovic, cel mai iubit străin din istoria clubului, a dat lovitura de începere, în aplauzele suporterilor rapidiști.

După numai un sfert de oră, Rapid avea deja un avantaj de trei goluri, după ce Marian Vlada, Cătălin Hlistei și Antonio Sefer au punctat în poarta lui Puia, cel care avea să fie schimbat la pauză, dar nu înainte de a mai încasa un gol, de la Amir Jorza.

Oaspeții au înscris și golul de onoare, chiar înainte de finalul primei reprize, atunci când masivul Constantin Bumbac a marcat din interiorul careului.

Și repriza secundă a aparținut în totalitate giuleștenilor, Cătălin Hlistei (51), Alin Cârstocea (76), Robinho (83) și Lucian Goge (85) ducând scorul la 8-1, la un pas de a repeta rezultatul din tur, atunci când a fost 9-1, pe „câmpul” de la Cernavodă.

Rapid a încheiat sezonul cu 97 de goluri marcate și doar 18 primite, în 28 de meciuri, având 11 puncte avans față de CS Afumați, ocupanta locului secund, și 15 peste Progresul Spartac, echipa ce a ocupat ultima treaptă a podiumului.

RAPID

Ciuculescu – Voicu (c), Iacob, B. Manole, Demici (46′ Ad. Grigore) – Jorza, Cârstocea – Sefer (54′ Babaua), Pănoiu, Hlistei (59′ Goge) – Vlada (67′ Robinho).

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top