VICTORIE IMPORTANTĂ LA PITEȘTI, 2-0, CU FC ARGEȘ

septembrie 15, 2019

Rapid a obținut la Pitești o victorie extrem de importantă, în fața unui adversar ce și-a propus ca obiectiv promovarea, în acest sezon, FC Argeș.

Venit după un rezultat slab, 1-2, acasă cu Viitorul Pandurii, Rapid nu avea voie să facă niciun pas greșit în Trivale, chiar dacă FC Argeș avea două puncte în față.

Cu peste 2000 de suporteri în tribune, veniți de la București, dar și din țară, Rapid a început jocul foarte bine, cu un șut peste poartă a lui Hlistei, dar și cu o bară a lui Sefer, după o torpilă din afara careului, în primele zece minute.

Hlistei este din nou aproape de gol, în minutul 15, când șutul său este scos cu greu de către Ducan, iar Sefer nu se lasă mai prejos, șutând și el puternic din unghi, însă portarul piteștenilor a fost la post.

Ultima șansă a reprizei îi aparține lui Cătălin Hlistei, cel care încearcă o semifoarfecă, ce trece puțin peste poarta lui Ducan, iar cele două formații intră la cabine fără gol, deși Rapid a ratat ocazii foarte bune, piteștenii nereușind să pună în pericol poarta tânărului de numai 17 ani Alex Tătăru.

Gazdele au reacționat ofensiv pentru prima dată abia în minutul 48, atunci când Tătăru a respins șutul lui Blejdea de la aproximativ 20 de metri.

În minutul 54, Voicu aruncă de la margine până la Sefer, cel care de pe linia de fund întoarce în careu la Roskopf, argentinianul scoate la 18 metri pentru Amir Jorza, iar mijlocașul rapidist plasează mingea în vinclul porții, deschizând scorul, cu o nouă execuție superbă, marcă înregistrată.

Daniel Pancu îi aruncă în luptă pe Labeau, Crețu și Goge, iar în minutul 84, Turda este eliminat, după ce vede cel de-al doilea cartonaș, lăsându-i pe piteșteni în numai 10 oameni.

Nicolae Dică îl imită pe Pancone și vede și el cartonașul galben, ambii antrenori trăind meciul la intensitate maximă.

Cu un minut înainte de finalul partidei, Labeau recuperează o minge în propria jumătate, îi trimite lui Djuric, iar austriacul îl lansează în adâncime pe Lucian Goge, cel care, după o cursă de 50 de metri, înscrie pe lângă portarul Ducan, aducând liniștea în tabăra Rapidului, stabilind și scorul final al partidei, 2-0.

Rapid urcă pe locul 5, la numai trei puncte distanță de ocupanta locului secund, Gloria Buzău, viitoarea adversară a giuleștenilor, din etapa a VIII-a.

RAPID

 Tătaru – Voicu (cpt.), Manole, Mallo, Oanea – Jorza, Lazăr, Djuric – Sefer (83′ Goge), Roskopf (66′ Labeau), Hlistei (77′ G. Crețu).
Antrenor: Daniel Pancu.

FC ARGEȘ

Ducan – Tofan, Turda, Șerbănică, N. Mușat – Prepeliță (62′ Buhăescu), I. Șerban, Năstăsie (cpt.) (78′ N. Popescu) – Matiș, Blejdea (69′ R. Grecu), Cat. Barbu.
Antrenor: Nicolae Dică.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top