VIITORUL PANDURII – FC RAPID 1-3

august 30, 2020

Rapid a început cu dreptul noul sezon de liga secundă, reușind să obțină o victorie importantă, în deplasare, la Târgu Jiu, cu ACS Viitorul Pandurii, 3-1.

Cu Adrian Iencsi pe bancă, ajutat de Vali Negru și Mihai Ianc, Rapid a început jocul dominându-și adversarul, iar primul gol a venit în minutul 8, atunci când Antonio Sefer a luat o acțiune pe cont propriu și a înscris cu un șut superb din marginea careului.

Rapid a continuat să atace, ratând două bune șanse de a-și mări avantajul, prin Sefer și Hlistei, însă la pauză s-a intrat cu un avantaj minim pentru giuleșteni, care nu au avut probleme în defensivă, Drăghia neavând nicio emoție.

În partea a doua, gazdele au intrat mult mai montate, atacând cu mai multă încredere, iar în minutul 58, arbitrul a arătat punctul cu var, după un fault al lui Pănoiu la George Paraschiv. Același Paraschiv a executat și l-a învins pe Draghia. 1-1.

Șapte minute mai târziu, în celălalt careu, Sefer, unul dintre cei mai activi rapidiști, a fost faultat de către un fundaș gorjean, iar Rapid a primit și ea un penalty, transformat cu sânge rece de Cătălin Hlistei, cel ce l-a învins pe Bodea și a readus Rapidul în avantaj.

Alb-vișiniii au oprit forcingul gazdelor, reușind să pună stăpânire pe joc, Pop și Drăghiceanu trecând pe lângă golul trei, însă acesta a venit în ultimul minut de joc, atunci când Jorza i-a pasat nou-venitului Daniel Benzar, iar noul mijlocaș rapidist a stabilit scorul final, 3-1.

Rapid trece astfel pe primul loc, iar în etapa următoare va primi vizita celeilalte echipe cu numele Pandurii Târgu Jiu, CS, sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 17:30, în Regie.

RAPID

Drăghia – I. Voicu (cpt), R. Crișan, B. Manole, Goge (58′ Mocioacă) – Sefer, R. Lazăr, Pănoiu (58′ D. Benzar) – Drăghiceanu (80′ Al. Dulca), C. Țîră (65′ Al. Pop), Hlistei (65′ Jorza). Antrenor: Adrian Iencsi. 

VIITORUL 

R. Bodea – Ciul, Băican, Misăraș, Chiorean (79′ Ludușan) – Prejmerean (65′ Mitrică), Paunchici (79′ V. Costea) – Gîrbiță, Dragu, Bădăuță (46′ Cioiu) – V. Rusu (34′ G. Paraschiv). Antrenor: Flavius Stoican. 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top