VINO SĂ JOCI PENTRU UN LOC ÎN ECHIPA FC RAPID!

Weekendul acesta va avea loc competiția de FIFA23 prin care FC Rapid își va alege reprezentantul în concursurile de profil, aceasta fiind denumită simbolic “#RapidTheOne”.

Sâmbătă (12 noiembrie) vor avea loc turneele de calificare pentru faza finală, ce se va disputa duminică (13 noiembrie) la standul Rapid eSports din cadrul Bucharest Gaming Week, eveniment ce se va desfășura în Palatul Parlamentului din București.

Sistemul competițional va fi împărțit în două ramuri: online și offline.

Cel online va fi la rândul său format din două turnee de calificare diferite: old-gen (PS4 + Xbox One), respectiv NEW gen (PS5 + Xbox Series + PC) și se va disputa în modul Ultimate Team.

Varianta offline se va juca pe PlayStation 5 în cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week, în modul Kick Off – 95 OVR Rating, exclusiv cu echipa FC Rapid.

Duminică îi invităm în Palatul Parlamentului din București pe cei mai buni șase jucători din turneele online (semifinaliștii din winners bracket și finaliștii din losers bracket), precum și pe semifinaliștii din turneul offline. Astfel cei mai buni 16 jucători se vor confrunta în fazele finale pentru marele premiu: un loc în echipa Rapidului!

Aceștia vor juca pe 13 noiembrie începând cu ora 12:00, iar partidele se vor desfășura în același sistem offline Kick Off – 95 OVR Rating cu echipa FC Rapid, acesta fiind un test important pentru viitorul campion în vederea participării în competiția eSuperLiga, ce va fi organizată în curând.

Premiile vor fi pe măsură pentru ocupanții primelor patru locuri din faza finală, câștigătorul urmând a semna un contract de reprezentare a echipei noastre în toate turneele și competițiile în care echipa de eSports a FC Rapid va participa în acest sezon de FIFA23.

Mai mult detalii despre turneu și cerințe puteți citi accesând regulamentul oficial: https://docs.google.com/document/d/1Pi8u96jNub9v0d91WT99qkjEfErE11cfbyV9XflayVk/edit?usp=sharing

Pentru înscrieri puteți accesa următoarele linkuri:
Turnee ONLINE:
• old gen (PS4 + Xbox One) – Ultimate Team – înscrieri aici: https://challonge.com/ro/oldgenrapidthe1
• NEW gen (PS5 + Xbox Series + PC) – Ultimate Team – înscrieri aici: https://challonge.com/ro/newgenrapidthe1/

Turneu OFFLINE (la standul Rapid eSports din cadrul Bucharest Gaming Week – Palatul Parlamentului):
• PS5 – Kick Off cu 95 OVR – doar cu echipa FC RAPID – înscrieri aici: https://challonge.com/ro/rapidtheonebgw (cei care doresc să participe la turneul offline din cadrul Bucharest Gaming Week trebuie și să își achiziționeze bilete de acces la eveniment, de aici: https://www.bucharestgamingweek.ro/cumpara-bilete/ )

Prezența pe serverul de Discord al FC Rapid 1923 eSports este obligatorie pentru buna organizare și participanți: https://discord.gg/Vm7m8RQeZc

Devino acel “UNU” DIN NOI !

#RapidTheOne