VIOREL MOLDOVAN A ANUNȚAT OBIECTIVELE CLUBULUI

iunie 10, 2024

Viorel Moldovan, noul președinte al clubului, și-a afirmat suportul față de Neil Lennon, antrenorul venit la Rapid în această vară.

„E foarte important să echilibrăm și să stabilizăm lucrurile la nivel de lot. Avem un nou antrenor, un antrenor străin, un antrenor care a câștigat titluri în Scoția, cu Celtic, un antrenor cu experiență. Trebuie să fie ajutat și să fie susținut, sprijinit. Încercăm să găsim echilibrul necesar pentru a-l ajuta să construim un lot competitiv, echilibrat”, a declarat fostul atacant giuleștean.

  • Moldovan a antrenat și el în străinătate, având 11 meciuri pe banca francezilor de la AJ Auxerre, în 2016.

Neil Lennon a semnat în această vară un contract pe două sezoane cu Rapid, iar conducerea clubului i-a „trasat” obiective importante.

„Pretențiile sunt mari în acest nou sezon. Ne dorim locurile 1-3, respectiv câștigarea Cupei României și participarea automat la finalul sezonului în cupele europene. Rapidul trebuie să se întoarcă pe plan internațional, dar înainte de a se întoarce acolo, trebuie să obțină toate aceste rezultate în campionatul intern și să devenim mai puternici decât sezonul trecut, să oferim satisfacție publicului care clar a fost dezamăgit”, a completat Viorel Moldovan, într-un interviu exclusiv pentru Rapid TV.

Altfel, lotul rapidist s-a reunit luni la Baza Constructorul Mobexpert, în vederea pregătirii pentru noul sezon al SuperLigii și al Cupei României. 27 de jucători au fost prezenți la startul pregătirilor, alți șase fiind învoiți din diferite motive. Vezi aici LISTA rapidiștilor care vor merge în primul cantonament, cel de Curtea de Argeș, programat între 12 și 19 iunie.

Primul meci cu Viorel Moldovan în postura de președinte, dar și cu noul staff al Rapidului, se va disputa pe 20 iunie, o partidă de verificare contra Gloriei Buzău.

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top