VIOREL MOLDOVAN: „ÎNCEPEM SEZONUL ÎN FORȚĂ”

iulie 1, 2024

Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului, a vorbit despre tragerea la sorți a țintarului SuperLigii, care a avut loc astăzi.

„Începem sezonul în forță. Avem un program greu, dar, până la urmă, de asta ne pregătim. Așteptăm competiția cu nerăbdare. Atunci când începe, indiferent de numele adversarului, trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere.

Nu mi-aș fi dorit un alt adversar. Până la urmă, acesta a fost țintarul pentru noi. Trebuie să fim concentrați. De asta ne-am antrenat, de asta suntem acum în stagiul de pregătire, pentru a ne pregăti cât mai bine și pentru a începe noul sezon în forță”, a declarat Viorel Moldovan, după stabilirea programului pentru sezonul regular 2024/25.

„În Slovenia, cantonamentul decurge corect, ținând cont de această perioadă. Procesul se desfășoară în ritmul normal. Totul a fost perfect până în momentul de față. Din punctul de vedere al jucătorilor, implicarea este totală, se pregătesc foarte bine. Metodologia a fost schimbată odată cu venirea lui Neil Lennon. Se lucrează intens și sperăm să arătăm cât mai bine la debutul sezonului și pe parcursul întregului campionat, fiind unul foarte important”, a mai declarat fostul atacant al Rapidului.

Viorel Moldovan a vorbit și despre transferurile făcute în această perioadă, declarându-se mulțumit de achiziții.

„Per total, sunt mulțumit de transferuri. Mai avem de acoperit două-trei posturi pentru a ne putea închide din acest punct de vedere. Căutăm, suntem în discuții cu anumite elemente pentru a le aduce. Astfel, vom completa lotul și vom alcătui o echipa cât mai competitivă.”

Programul complet al sezonului 2024/2025 este AICI!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top