#ZiDeMeci | RAPID – FC ARGEȘ

iulie 21, 2020

Rapid revine în Regie, după o pauză de mai bine de patru luni, urmând a primi vizita lui FC Argeș, de la ora 18:30.

Giuleștenii au obținut două remize „albe” în primele partide, ambele în deplasare, cu CS Mioveni și Petrolul Ploiești, în timp ce piteștenii au jucat un singur meci în play-off, terminat tot fără gol, 0-0, cu Turris Turnu-Măgurele.

FC Argeș ar fi trebuit să joace și cu CS Mioveni, însă meciul a fost amânat pentru 24 iulie, din cauza unui caz de coronavirus din staff-ul lui Ionuț Badea.

Rapid a învins în singurul meci disputat în acest sezon, 2-0, la Pitești, atunci când Amir Jorza, cu un șut superb de la marginea careului, și Lucian Goge, la finalul unei curse de peste 50 metri, au adus o victorie importantă pentru echipa antrenată atunci de Daniel Pancu.

Actualul antrenor al Rapidului, Dan Alexa, este conștient de importanța acestei partide.

„Cu FC Argeș vom juca cel mai important meci de până acum pentru că este obligatoriu să câştigăm”, a spus Dan Alexa la conferința de presă, de la Rapid TV.

Rapid are doi jucători suspendați pentru meciul din această seară, Mihai Popa și Rareș Lazăr fiind indisponibili după ce au fost eliminați în partida de la Ploiești.

În primul meci al celei de-a treia runde, UTA s-a impus la Mioveni, cu 2-0, iar în această seară se va disputa un alt meci important pentru promovare, Turris – Petrolul, de la ora 21:00.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top