ADRIAN MUTU, DUPĂ VICTORIA CU PETROLUL

decembrie 15, 2022

La finalul partidei cu Petrolul, Adrian Mutu s-a declarat mulțumit de rezultat, nefiind supărat pe Alex Ioniță, cel care, de ziua sa, a ratat o lovitură de la 11 metri.

”A fost un meci intens, a fost un meci cu de toate. Puteam să ni-l facem mai ușor în prima repriză dacă marcam prin Ioniță, apoi, la faza următoare, am avut noroc.

Frumos fotbalul, ciudat, trăiești emoții pe care rar le întâlnești în viața de zi cu zi. Puteam să ne facem meciul ușor, apoi în secunda următoare puteam fi egalați și cine știe care era soarta jocului.

Cred că am jucat mai bine decât în ultimele două meciuri, jucătorii și-au asumat mai multe riscuri, ceea ce le-am cerut și ceea ce trebuie să existe la o echipă de talia Rapidului.

Nu am nimic cu Ioniță, penalty-urile se ratează, am trecut și eu prin așa ceva. N-am avut mult timp să mă gândesc la penalty-ul ratat.

Ioniță are momente când arată că are o tehnică fină și o calitate deosebită, dar trebuie să le aibă mai des.

Mai avem un meci la Arad, foarte greu, pe un teren greu, cu o echipă care are nevoie de puncte, iar luni, în ziua următoare, ne vom întâlni și vom discuta despre transferuri”, a spus antrenorul Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top