Măcelăria Ghiță

Măcelăria Ghiță

partener pachetul alb

Draga, Rapidistule,

Compania Izocon cu brandul Macelaria Ghita se alătura listei de parteneri ai FC Rapid  prin achizitionarea Pachetului Alb. Suntem mandri sa primim in familia Rapid o afacere de familie 100% rapidista, cu o vechime de 20 de ani si cu acelasi numar de macelarii deschise in sud-estul Romaniei. 

Echipa noastra se bazeaza pe specialisti cand vine vorba de proteina animala, de aceea si alegerea unui parteneriat cu Macelaria Ghita.

Te poti bucura de produsele din brandul Macelaria Ghita care face livrare zilnic cu produse proaspete si sanatoase, venite direct de la ferma proprie din Calarasi. Calitatea produselor este garantata, macelaria se ocupa de intreg procesul de preparare, de la ferma vegetala, ferma zootehnica la abator, iar in punctul final, la carmangerie.

Dupa ce am gustat din produsele macelariei putem spune urmatoarele:

  • afumarea cu fum natural din lemn din fag, 
  • control asupra intregului flux de productie, 
  • exclusivitatea desfacerii produselor numai in macelariile proprii, 
  • toate animalele sunt crescute fara hormoni.

Cele 3 principii care asigura calitatea produselor sunt agricultura sustenabila, animale crescute sanatos si produse ca odinioara. Măcelăria Ghiță este astăzi formată dintr-o familie de 200 de angajați care lucrează zilnic pentru a oferi românilor produse tradiționale cu adevăratul gust de carne.

Descopera produsele macelariei accesand urmatorul link: https://macelariaghita.ro/
Scroll to Top