RAPIDIȘTII, ACȚIUNE LA LICEU
rapid actiune liceu

RAPIDIȘTII, ACȚIUNE LA LICEU

Rapidiștii au participat, astăzi, la o acțiune în cadrul “Săptămânii verde”, la Liceul Româno-Finlandez, din București, la invitația prietenilor de la Asociația Cetatea Voluntarilor Arad.
 
Ștefan Pănoiu, Omar El Sawy și Claudiu Petrila au dialogat despre problemele reale ale tinerilor, cum ar fi sacrifiicile sportivilor, bullying-ul în sport, nutriția sau despre reușitele și eșecurile din viața fotbaliștilor.
 
Cu tribunele sălii de sport pline, așa cum sunt obișnuiți rapidiștii, a urmat un meci demonstrativ de fotbal, în care băieții noștri au jucat alături de copiii de la Liceul Româno-Finlandez. S-a lăsat cu multe poze și autografe, dar și cu Imnul Rapidului, care a fost cântat cu patos de copii.
 
Suntem la cel de-al patrulea eveniment cu Cetatea Voluntarilor, alături de care pregătim și alte acțiuni interesante.
 
Împreună, facem o lume mai bună!
Știri

RAPIDIȘTII, ACȚIUNE LA LICEU

Rapidiștii au participat, astăzi, la o acțiune în cadrul “Săptămânii verde”, la Liceul Româno-Finlandez, din București, la invitația prietenilor de la Asociația Cetatea Voluntarilor Arad.   Ștefan Pănoiu, Omar El Sawy și Claudiu Petrila au dialogat despre problemele reale ale tinerilor, cum ar fi sacrifiicile sportivilor, bullying-ul în sport, nutriția sau despre reușitele și eșecurile

Citește mai multe »
Scroll to Top