REMIZĂ PE GIULEȘTI | RAPID – BOTOȘANI 2-2

iulie 29, 2023

Rapid și FC Botoșani au terminat la egalitate partida din etapa a treia a SuperLigii, 2-2 (1-0), într-o partidă disputată pe Giulești – Superbet Arena.

Cristiano Bergodi a început meciul cu același prim unsprezece ca și în cele două etape anterioare, iar Rapid a avut un debut de partidă foarte bun.

Într-o atmosferă incredibilă, jocul disputându-se cu casa închisă, galeria giuleșteană a făcut show, cu o scenografie spectaculoasă, Legiunea Chitila împlinind 13 ani.

Pe teren, după un sfert de oră, Funsho Bamgboye a fost faultat în careu de nigerianul Pius, iar Marko Dugandzic a reușit să transforme lovitura de pedeapsă, deschizând scorul.

Băieții lui Cristiano Bergodi au controlat prima repriză, în ciuda lipsei unor ocazii mari de gol, intrând cu un avantaj minim la cabine.

Oaspeții au profitat de două greșeli personale și au înscris în urma a două contraatacuri, reușind să întoarcă scorul.

În minutul 51, atacantul francez Virgile Pinson a finalizat cu un șut la colțul lung, iar opt minute mai târziu, Eduard Florescu a marcat după un șut din marginea careului, deviat de Oaidă.

În ciuda unui joc fragmentat de tragerile de timp ale botoșenenilor, Rapid a reușit să egaleze în minutul 82, atunci când centrarea pe jos a lui Valentin Costache a fost împinsă în plasă de același Dugandzic. Atacantul croat a ajuns la trei goluri marcate în ultimele două meciuri și la 25 de reușite pentru Rapid.

Cu patru minute înainte de final, Alexandru Ioniță a ratat o șansă uriașă de a aduce victoria Rapidului, însă șutul său a ocolit de puțin poarta lui Ducan. De asemenea, tot pe contraatac, oaspeții puteau da lovitura, însă Horațiu Moldovan a fost extrem de inspirat și a menținut scorul egal, 2-2.

Rapid rămâne neînvinsă, după trei etape, acumulând 5 puncte, și urmează să se deplaseze la Voluntari pentru meciul din etapa #4. Partida din Ilfov se va disputa luni seara, pe 7 august, de la ora 21:30.

RAPID

H. Moldovan – Onea, Săpunaru (cpt.), I. Cristea, Braun – Al. Albu (72′ Kait), Oaidă (87′ Emmers) – Bamgboye (63′ Al. Ioniță II), Cîrjan (63′ Pănoiu), Papeau (63′ V. Costache) – Dugandzic. Antrenor: Cristiano Bergodi. 

Rezerve neutilizate: Drăghia – Morais, P. Iacob, Valle.  

FC BOTOȘANI

Ducan – Mutombo, V. Dican, Șeroni, Pius – Cărăușu (46′ G. David), Olinga (46′ S. Camara), E. Florescu, Cioiu – M. Roman II (90+3′ Dragu), Pinson (78′ Drole). Antrenor: Marius Croitoru.

Rezerve neutilizate: A. Ureche – Creț, Golofca, Zabou.

STATISTICI: RAPID – FC BOTOȘANI
  • Posesie: 69 % 31
  • Ocazii de gol: 9-9
  • Șuturi pe poartă: 3-6
  • Șuturi pe lângă poartă: 6-3
  • Cornere: 3-2
  • Atacuri periculoase: 84-46
  • Cartonașe galbene: 1-2 (Pănoiu ‘90+4 / Dican ’30, Ducan ’86) 
DECLARAȚII: după Rapid – FC Botoșani
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top